Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kran Blok Erfa årsmøde 2021

Søgeord:

15. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

224 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Genvalg til styregruppen.

 

Erfagruppen for kraner og særtransporter, DTL Kran Blok Erfa, har netop afholdt årsmødet, der i år forgik virtuelt på grund af pandemien.

 

Formand, Jan Kjeldgaard, indledte med at nævne, at erfagruppen er i god form, medlemstallet var 175 ved indgangen til 2020 og var uændret ved indgangen til 2021.

 

2020 var et prøvelsernes år, lød det. På trods af pandemiens hærgen og et højt beskæftigelsesniveau blev det et særdeles hårdt år for særtransportører på Fyn og Sjælland som også holdt DTL Kran Blok Erfa på et højt aktivitetsniveau.

 

Der har i det forløbne år været et usædvanligt højt aktivitetsniveau, som har krævet en meget stor indsats, og det skyldes i høj grad ”støj” fra myndighederne, kunne Jan Kjeldgaard konstatere. Han brugte lidt tid på at forklare den lange og bøvlede vej fra et stort set sammenbrudt tilladelsessystem på Sjælland, som politikere og myndigheder fik løst op og fik sat skik på igen efter kraftigt pres fra blandt andre DTL Kran Blok Erfa.

Styregruppemedlemmerne Mark Kristensen - Tage Kristensen A/S, Hanstholm og Aleks Frank - Redning Danmark, Fredericia A/S, blev genvalgt til styregruppen for en ny toårs periode. Suppleanterne til styregruppen, Bo Anker Schou - BAS Kraner A/S, Odense, Jan Petersen - EASY Transport A/S, Lille Skensved og Majbrit Hald Christensen - Lastbilcentralen A/S, Ballerup blev genvalgt for en ny etårs periode. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com