Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krone-direktør til tops i fornem tysk logistik-klub

Søgeord:

25. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

233 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Frank Albers ny næstformand i Logistics Alliance Germany.

 

Logistiksammenslutningen Logistics Alliance Germany har valgt Frank Albers, salgs- og marketingdirektør hos trailerproducenten Krone, som ny næstformand for bestyrelsen. Ny i bestyrelsen er også Jens Gräter, chef for internationale anliggender hos Deutsche Bahn.

 

Logistics Alliance Germany e.V. (LAG) er et offentligt-privat partnerskabsprojekt mellem forbundsministeriet for transport og digital infrastruktur (BMVI) og den tyske logistikindustri.

 

- Under mottoet 'Logistics made in Germany' er det lykkedes Logistics Alliance Germany de seneste år at positionere den tyske logistikbranche med stor succes på internationale markeder. Krone har i mange år været aktiv i denne mangefacetterede alliance af logistikrelaterede virksomheder og foreninger. Jeg ser meget frem til i fremtiden at kunne være med til at forme retningen for vigtige emner i vores branche endnu mere intensivt. En intelligent, netværksforbundet logistikverden er en kæmpe opgave, og vi vil kun kunne udvikle de smarte løsninger til det sammen, siger Frank Albers. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk