Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Krone skruer op for digital marketing

Søgeord:

27. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

202 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trailerproducenten ansætter ny marketingschef.

 

Simon Richenhagen (31) er udnævnt til marketingchef for Krone Commercial Vehicle Group med virkning fra 1. august 2021. Richenhagen, der har arbejdet i marketingafdelingen hos Krone siden 2016, senest som brand manager, fokuserede overvejende på udviklingen af digitale marketingkoncepter og om brandpositionering af Krone.

 

- I de senere år har Simon Richenhagen videreudviklet Krone-mærket og givet det en stærk position, især i det digitale miljø. Vi er derfor glade for, at han - sammen med det dynamiske team - nu bæredygtigt og kreativt vil drive den videre internationalisering og digitalisering af Krone-mærket, siger Frank Albers, managing director for Sales & Marketing hos Krone.

 

Simon Richenhagen glæder sig til den nye udfordring:

- Vi sigter mod at gøre vores marketing endnu mere digital i fremtiden. Vores mål er at skabe kundeorienteret marketing, der giver vores kunder og potentielle nye kunder merværdi i hver interaktion med Krone. På den måde skal vi mestre balancegangen mellem automatisering af marketingprocesser og vores fysiske nærhed til kunden, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com