Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kursusbevis til praktiske ledere

Søgeord:

22. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

874 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ledere fra transport- og logistikbranchen har afsluttet Praktisk Lederuddannelse.

 

Et nyt hold ledere fra transport- og logistikbranchen har med stor succes afsluttet Praktisk Lederuddannelse, der er afviklet over 15 kursusdage hos IBC på Innovationsfabrikken i Kolding. Her har kursisterne gennem teori og praktiske cases lært nye værktøjer og metoder til at blive bedre ledere i deres hverdag.

 

Uddannelsen, der er udviklet af ITD i samarbejde med Danske Speditører samt IBC Kurser og Konsulenthus, sætter fokus på de særlige ledelsesudfordringer og behov, der er i transport- og logistikerhvervet, og der er særligt fokus på at fastholde og motivere medarbejdere.

 

- Kursisterne ser nu frem til at komme hjem i egen virksomhed og arbejde med de værktøjer og metoder, som de har gennemgået på uddannelsen, fortæller ITD’s uddannelsesansvarlige, Jørgen Smed.

Fastholde medarbejdere

Afslutningsvis fremlagde kursisterne i grupper emner, som de selv havde valgt fra pensum. Her blev emner som medarbejderflugt, fastholdelse, trivsel, personprofilanalyser og kommunikation behandlet, og fastholdelse af gode medarbejdere var et gennemgående emne hos alle kursister.

 

- Det er tydeligt, at i en tid med mangel på kvalificeret arbejdskraft er fastholdelse af gode medarbejdere en absolut nødvendighed for at kunne klare travlheden og servicere alle kunder. Budskabet fra kursisterne er, at vi skal arbejde med flere forskellige parametre for at fastholde medarbejderne længst muligt. Det gælder blandt andet gennem klare karriereplaner samt et attraktivt og professionelt miljø – også socialt, siger Jørgen Smed.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com