Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lars Barfoed ny næstformand i By & Havn

Søgeord:

16. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

557 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den tidligere transportminister afløser Mads Lebech.

 

Transportminister Benny Engelbrecht (S) har udnævnt Lars Barfoed som ny næstformand for bestyrelsen i By & Havn. Det sker efter, at den tidligere næstformand, Mads Lebech, er fratrådt for at blive direktør i A.P. Møller Fonden.

 

Lars Barfoed har en lang politisk karriere bag sig i Folketinget og i regering – herunder blandt andet som transportminister. I dag har Lars Barfoed sin egen rådgivningsvirksomhed.

 

Den nyudnævnte næstformand glæder sig til de nye opgaver og ser frem til samarbejdet med bestyrelse, direktion og selskabets medarbejde om de mange igangværende og fremtidige projekter.

 

- By & Havn er en rigtig spændende virksomhed, der som udviklingsselskab i København står for ambitiøs og visionær byudvikling på et bæredygtigt grundlag af blandt andet Ørestad, Nordhavn, Sydhavnen, Vejlands Kvarter og i de kommende årtier Lynetteholm, og som samtidig driver Københavns Havn. Derfor er jeg rigtig glad for af transportministeren at være blevet udnævnt til at indtræde i selskabets bestyrelse som næstformand, siger Lars Barfoed.

Formand i By & Havn, Pia Gjellerup, ser også frem til samarbejdet.

- Der er ingen tvivl om, at Lars Barfoed med sin brede erfaring fra såvel erhvervsliv som politik har et stærkt afsæt til som næstformand at medvirke til løsningen af de mange opgaver og udfordringer, som By & Havn står over for. Som tidligere transportminister kender han i særdeleshed til de store forpligtelser, man har i udviklingen af København – både over for de mange borgere, der har mange krav og ønsker til deres by, og samtidig over for de langsigtede politiske ønsker for udvidelsen af København, som både staten og kommunen ser frem imod. Det er et samarbejde, jeg glæder mig til, siger Pia Gjellerup.

 

Lars Barfoed tiltrådte i By & Havns bestyrelse den 12. oktober 2020. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk