Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lastbilkaravanen kører atter rundt i landet

Søgeord:

16. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

218 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ITD-projekt lærer skolebørn om lastbiler og trafiksikkerhed.

 

Som brancheorganisation for den danske vejgodstransport mener ITD, at den har et særligt ansvar for at sikre fokus på trafiksikkerhed. Derfor er ITD’s trafiksikkerhedskampagne ”Lastbilkaravanen” atter rullet ud på vejene for at besøge skoler rundt om i landet.

 

Med Lastbilkaravanen har ITD skabt et univers, hvor elever i de yngste klasser gennem sang, dans og leg får sat trafiksikkerhed og lastbilernes rolle på skoleskemaet. Målet er mere tryghed og forståelse for lastbiler i trafikken.

 

ITD har to målgrupper for sine trafiksikkerhedskampagner, da der både er et internt branchefokus og et eksternt fokus mod den brede befolkning - især børn, unge og forældre.

 

- Vi ved, at fokus er med til at redde liv. Derfor vil vi gerne præge chauffører og vognmænd i vejgodstransportbranchen, så vi skærper deres opmærksomhed omkring trafiksikkerhed. Samtidig vil vi gerne gennem leg og læring give de bløde trafikanter nogle gode råd om, hvordan de bør agere i forhold til lastbiler i trafikken, så vi får spredt det livsvigtige budskab omkring trafiksikkerhed, lyder det fra Malene Vitus, der er projektleder på ITD’s trafiksikkerhedskampagner.

Lastbilkaravanen bliver støttet af FDE Fonden.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk