Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Loadmaster med store nyheder

Søgeord:

26. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

196 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Søren Nielsen ser frem til et par gode dage i Greve ved Transport Øst 2022.

 

Det lille firma har speciale i smarte og enkle hjælpesystemer til mindre vognmænd inden for blandt andet dæktryksovervågning, vejning af last mm. – og nu er en ny digital køreseddel også på paletten.

 

- Det er et app-baseret, elektronisk køreseddel-system, som er skræddersyet til især mindre vognmænd med nogle få biler, som kører mange forskellige ting i løbet af en dag, forklarer Søren Nielsen.

 

Systemet lanceres under navnet ”Turmaster”. Chaufføren eller den selvkørende vognmand kan i løbet af arbejdsdagen samle oplysninger om hver tur i en app med nogle få klik hver gang – i stedet for at udfylde forskellige sedler med start- og slut-kilometer, vægt og anden information på hver kørsel.

- Der er mange, der kører forskellige opgaver hele tiden. Først henter de et læs grus, derefter nogle paller, og skriver mange forskellige sedler på det. På et eller andet tidspunkt skal vognmanden have lavet alle de køresedler om til fakturaer, og det kan godt være svært at holde overblik over. Så er det her en forenklet måde at registrere sin kørsel på, siger Søren Nielsen.

 

Mulighederne og funktionerne i det nye system kan man blive klogere på hos Loadmaster på Transport Øst, hvor Søren Nielsen selvfølgelig også har nogle af firmaets andre, simple vognmandsløsninger på hylden.

 

Transport Øst finder sted 3.-4. september i Ventrupparken 12 i Greve. Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entre 50 kr., parkering er gratis. Se liste over alle udstillere på transportøst.dk.

/lastbilmagasinet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk