Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logicenters henter profil til polsk satsning

Søgeord:

18. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

244 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Søren Rodian Olsen slutter sig til den nordiske ejendomsudvikler.

 

Den nordiske logistikejendomsvirksomhed Logicenters har ansat Søren Rodian Olsen som ny CEO i Polen til at lede og udvikle selskabets portefølje i landet.

 

Søren Rodian Olsen kommer med et usædvanligt stort kendskab til det polske ejendomsmarked blandt andet fra sin seneste stilling som Head of Capital Markets i Cushman & Wakefield.

 

- Jeg vil gerne byde Søren et varmt velkommen til Logicenters-teamet, hvor han samtidig bliver vores første ansættelse i Polen. Søren har rødder i Norden og forstår derfor til fulde, at bæredygtighed er en parameter, hvor vi adskiller os positivt fra mange andre spillere i Nordeuropa. Dette kombineret med hans mange års erfaring fra den polske ejendomssektor overbeviser mig om, at han er den rette person til at konsolidere Logicenters tilstedeværelse i landet og sikre vores fremtidige vækst, siger Matthias Kettelhoit, CEO i Logicenters.

Logicenters har ambitiøse planer om at gøre en markant forskel på det polske marked gennem sit fokus på ESG og bæredygtighed. Over de næste tre år er det selskabets mål at opkøbe og udvikle op mod 1 mio. kvadratmeter logistikarealer i Polen. Og som det er kendetegnende for selskabet i den nordiske region, vil Logicenters polske logistikcentre være rettet mod fremtidens krav og karakteriseret ved bæredygtighed og kvalitet.

 

- Det er særdeles spændende at skulle lede Logicenters investeringer i Polen. Jeg er meget stolt over at slutte mig til en succesrig og værdidrevet virksomhed som Logicenters. Jeg ser frem til at hjælpe Logicenters med at blive den oplagte partner inden for logistikejendomme i Polen gennem at finde og udvikle de rette løsninger for nye kunder og give vores allerede eksisterende kunder mulighed for at vokse med os på dette spændende marked, siger Søren Rodian Olsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com