Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logicenters opruster med ny chef

Søgeord:

26. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

232 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mikael Hillsten får ansvar for driftsudvikling i Sverige.

 

Den svenske logistikejendomskoncern Logicenters har ansat Mikael Hillsten, som påtager sig rollen som chef for driftsudvikling for selskabets aktiviteter i Sverige. Han kommer senest fra en stilling som driftsdirektør i Wästbygg Group.

 

- Vi er utroligt glade for at have lavet denne udnævnelse. Mikael vil bidrage med værdifuld erfaring i både udvikling og forædling af virksomheder, hvilket igen vil hjælpe Logicenters med at drive virksomheden fremad, siger Matthias Kettelhoit, administrerende direktør hos Logicenters.

 

Mikael Hillsten har de sidste elleve år arbejdet i flere roller i Wästbygg-koncernen. De sidste tre år som driftsdirektør med ansvar for koncernen og alle koncernselskabers forretningsplaner. Før dette arbejdede Mikael også som udviklingschef og analysechef for Wästbygg-koncernen.

- Muligheden for at komme ind i det førende logistikejendomsselskab er en stor fornøjelse, men frem for alt en spændende udfordring. Mit mål er udvikling og forædling af virksomheder, afdelinger og mennesker. Da denne mulighed opstod, var det et oplagt valg for mig at blive medlem af Logicenters og at være en del af denne fortsatte vækstrejse. Jeg ser frem til at arbejde sammen med mit nye team om at fortsætte udviklingen af Logicenters' arbejde og portefølje, siger Mikael Hillsten. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk