Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Loxam etablerer lokaler på havnen i Aalborg

Søgeord:

26. juli 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

246 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den globale materieludlejer er vokset ud af eksisterende faciliteter.

 

Der er travlt i udlejningsbranchen, og særligt materiel til byggebranchen er i høj kurs. Det mærker man tydeligt hos den globale materieludlejer Loxam, som blandt andet har afdelinger i Aalborg, København og Aarhus.

 

Virksomheden er vokset ud af det eksisterende kontorhus på Oliehavnen i Aalborg, og derfor har Port of Aalborg opført et nyt 356 kvadratmeter stort kontorhus, der inden længe står klar til at rumme både udlejning, kontor, butik, et showroom og velfærdsfaciliteter.

 

- Loxam har vækstet særdeles godt i de seneste år, og særligt i Aalborg er det gået rigtig godt. Vi har fået flere medarbejdere i afdelingen og er derfor vokset ud af vores eksisterende lokaler. Samtidig ville vi gerne indføre et nyt koncept i Aalborg, hvor vi kombinerer udlejning med showroom, så vi kan udstille vores maskiner. Derfor besluttede vi i samarbejde med Port of Aalborg at bygge et helt nyt kontorhus, hvor vi er gået ’all in’ på at skabe et spændende univers, siger teknisk direktør hos Loxam, Frank Larsen.

Port of Aalborg ejer den nye kontorbygning, som netop er blevet afleveret til Loxam, der er særligt glade for fortsat at have base på Oliehavnen i Aalborg:

- Vi har været meget glade for at have base på Oliehavnen, som ligger rigtig godt i forhold til infrastrukturen til både centrum, den nye havn og motorvejen. På den måde er det fremkommeligt, uden at vi generer en masse naboer, når vores lastbiler kører frem og tilbage med store maskiner. Derfor er vi glade for, at det lykkedes os at få en ny, stor grund, så vi fortsat kan nyde godt af den gode infrastruktur, fortæller Frank Larsen.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk