Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Luftfragt-profil til CargoAi

Søgeord:

6. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

191 gange

Læses i øjeblikket af:

1

David Lara slutter sig til cargo-opstartsvirksomheden.

 

David Lara slutter sig til Board of Advisors hos teknologivirksomheden CargoAi med virkning fra 1. september. David Lara har en fortid som blandt andet senior vicepræsident for Global Airfreight Procurement & Capacity Management hos CEVA Logistics.

 

CargoAi blev lanceret i 2019 af grundlægger og administrerende direktør Matthieu Petot, og er en SaaS-applikation, der tilbyder digitale luftfragtløsninger til speditører, flyselskaber og GSA'er.

 

- Ud over hans rolle og bidrag er David en fantastisk mentor for teamet, siger Matthieu Petot, administrerende direktør i CargoAi, og fortsætter:

 

- David forstår vores branche, behovene hos hver enkelt spiller og især speditørers og luftfartsselskabers behov med hensyn til indkøb og kommerciel ledelse. Det er en uvurderlig mulighed for CargoAi at kunne drage fordel af hans ekspertise og en absolut ære at have ham med os i Board of Advisors, siger direktøren.

At sikre, at nyudbudte produkter er i overensstemmelse med kundernes forventninger og bringes på markedet så hurtigt som muligt, er en af faktorerne, der driver strategien for Air Cargo Digital Solutions-platformen CargoAi.

 

- Jeg deler CargoAis værdier og ambitioner om at digitalisere luftfragt. Jeg er derfor glad for at kunne dele min erfaring og bidrage til at nå dette mål ved at være medlem af Board of Advisors. Vores branche har specifikke behov og begrænsninger med hensyn til digitalisering, og CargoAi har intelligensen til at omgive sig med mennesker, der har kundesyn og feltoplevelse til at tilbyde enkle produkter til brugere og frem for alt dem, der opfylder de faktiske behov, siger David Lara. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com