Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthavnschef stopper i Esbjerg Lufthavn

Søgeord:

5. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

339 gange

Læses i øjeblikket af:

1

John Richardt Møller Nielsen fortsætter i luftfartsbranchen.

 

Lufthavnschef John Richardt Møller Nielsen har opsagt sin stilling ved Esbjerg Lufthavn. John Nielsen blev ansat som lufthavnschef 1. maj 2018 og har efter knapt to år i stillingen valgt at vende tilbage til luftfarten i en stilling i et flyselskab, som er hans speciale.

 

- Det er med beklagelse, at jeg har modtaget John Nielsens opsigelse. John har udført et særdeles godt stykke arbejde og startet en positiv udvikling i lufthavnen. Vi vil nu søge hans afløser til at videreføre dette arbejde. Jeg takker John for hans indsats og ønsker ham alt det bedste i det nyt job, siger direktør for Teknik & Miljø i Esbjerg Kommune, Erik Jespersen.

 

- Det har været en stor fornøjelse at stå i spidsen for Esbjerg Lufthavn og alle lufthavnens dygtige medarbejdere. Sammen har vi sikret, at lufthavnen har bevæget sig i en retning, som det har været enormt positivt at arbejde med på. Jeg er sikker på, at lufthavnen også fremover vil arbejde videre i den retning, som jeg føler, jeg har været en del af, siger lufthavnschef John Richardt Møller Nielsen, Esbjerg Lufthavn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk