Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthavnsdirektør opsiger sin stilling

Søgeord:

8. juli 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

352 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Peter Wistoft forlader Grønland til fordel for Danmark.

 

Kalaallit Airports søger nu en ny administrerende direktør, efter Peter Wistoft efter eget ønske har opsagt sin stilling i Kalaallit Airports Holding A/S samt datterselskaberne Kalaallit Airports International A/S og Kalaallit Airports Domestic A/S for at søge nye udfordringer i Danmark.

 

Opsigelsen har virkning fra 30. september 2020.

 

- Bestyrelsen beklager at miste en stærk kompetence, som har været med i lufthavnsprojekterne næsten fra starten, og som har ydet en stor indsats for at drive projekterne fremad, men tager Peter Wistofts beslutning til efterretning, siger bestyrelsesformand Johannus Egholm Hansen.

 

Selskabets bestyrelse har igangsat processen med at søge efter en ny administrerende direktør til at lede arbejdet med anlæggelse og forberedelse af driften af de nye lufthavne i Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq.

Indtil en ny administrerende direktør er tiltrådt, vil direktør Aviaaja Karlshøj Knudsen have det daglige ledelsesmæssige ansvar, ligesom bestyrelsesformanden og næstformanden, Christian Berg, vil bistå direktionen med løsning af nogle af de større opgaver, som er nærtstående, herunder forberedelsen af udbuddet af lufthavnsbygningerne i alle tre lufthavne, udbud af lufthavnsteknisk udstyr, og udbud af redningsudstyr til alle tre lufthavne. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk