Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MAN forfremmer betroet medarbejder

Søgeord:

7. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

233 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Thomas Skousgaard er ny Customer Service direktør hos MAN Truck & Bus Danmark.

 

49-årige Thomas Skousgaard er netop tiltrådt stillingen som Customer Service direktør for MAN Danmark. Han overtager hermed det samlede ansvar for eftermarkedet i Danmark, hvilket omfatter servicedelen med den samlede værkstedsdrift inklusive serviceaftaler og MAN’s digitale løsninger samt reservedele og tilbehør. Hertil kommer også den vigtige opgave med træning og udvikling af alle mekanikere samt øvrige servicemedarbejdere.

 

Thomas Skousgaard kender om nogen til MAN organisationen, idet han kommer fra egne rækker og har mere end ti års ansættelse med i bagagen. Han overgår fra jobbet som chef for netværksafdelingen, med ansvar for Network & Retail management i Skandinavien. Inden da arbejdede han med indkøb og anlægsinvesteringer, ligeledes i en skandinavisk funktion. Inden tiden hos MAN Danmark, arbejdede Thomas Skousgaard hos Scania Danmark, hvor han ligeledes var ansvarlig for indkøbsfunktionen.

Det er således en erfaren branchemand, der nu overtager den vigtige post med at videreudvikle kundeservicedelen hos MAN.

 

Malte Kauert, MAN Danmarks administrerende direktør, glæder sig over udnævnelsen af Thomas Skousgaard:

 

- Inden for en relativ kort årrække forventes en generel udskiftning af kundernes vognpark, fra traditionel dieseldrift i retningen af rent eldrevne køretøjer. Dette vigtige skifte medfører også nye kundebehov, når det kommer til servicedelen. Der bliver derfor behov for innovation og nytænkning af hele eftermarkedsområdet. Thomas Skousgaard får i sin nye position som Customer Service direktør en naturlig nøglerolle med at føre MAN i Danmark igennem denne vigtige transformation, siger Malte Kauert.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk