Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MAN Nordjylland udvider ejerkredsen

Søgeord:

14. januar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

744 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Salgsdirektør bliver medejer.

 

Fra den 1. januar 2021 er ejerkredsen i MAN Nordjylland udvidet med salgsdirektør Erik Brændgaard Nielsen.

 

- Vi er stolte over, at Erik nu indtræder som ejer i virksomheden. Det har hele tiden været vores ønske at sikre en lokal forankring, og vi er glade for, at det nu også er lykkedes i MAN Nordjylland, siger Sten Uggerhøj.

 

Erik Brændgaard Nielsen har haft en karrierevej fra lastvognsmekaniker til salgsdirektør og har været i organisationen siden 2007.

 

- Jeg er meget ydmyg over den tillid, ejerne i MAN Nordjylland har vist mig. Jeg glæder mig hver dag over at være en del af en virksomhed med et godt image, et godt bagland og kolleger, der løfter i flok, så vi kan levere et godt produkt til vores kunder. Jeg glæder mig over at være medejer af en virksomhed, som jeg tror på er en del af fremtidens lastvognsbranche, siger Erik Brændgaard Nielsen.

MAN Nordjylland driver i dag autoriseret MAN værksted og salg af nye MAN varebiler, lastbiler og busser. Herudover udfører vi reparationer af alle andre mærker, kølemaskiner, opbygninger og hydraulik.

 

Virksomheden er repræsenteret i Thisted, Svendstrup, Hjørring og Frederikshavn og er en del af Uggerhøj koncernen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk