Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Martin Danielsen 50 år

Søgeord:

19. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

317 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Bestyrelsesformand i DTL – Danske Vognmænd fylder rundt.

 

Søndag den 23. januar fylder formand for DTL-Danske Vognmænd, direktør Martin Danielsen 50 år.

 

Martin Danielsen er ”Fynbo” med stort F og bosat i Langeskov. Han har som vognmandssøn haft lastbiltransporten inden for huden siden fødslen og overtog allerede som 24-årig familievirksomheden Peter Danielsen Transport A/S i Langeskov sammen med sin søster. Ejertitlen blev i 2013 vekslet til en direktørstilling efter fusion mellem familiefirmaet og Poul Schou A/S

Stykgodsafdeling.

 

Martin har gennem flere år engageret sig i foreningsarbejdet i DTL – Danske Vognmænd. Han har haft mangeårigt sæde i bestyrelsen i Fyns Vognmandsforening samt i DTL’s hovedbestyrelse. I 2014 tog han springet fra næstformand til formand for DTL – Danske Vognmænd, hvor han nu præsiderer på 8. år. Dertil kommer medlemskab af Dansk Erhvervs forretningsudvalg og i bestyrelsen for arbejdsløshedskassen ASE samt Hedorfs Fond.

Martin er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab ved Syddansk Universitet. Fritiden nydes blandt andet i sommerhuset i Bøjden, hvor en optimal start på weekenden er en tidlig løbetur langs kysten lørdag morgen.

 

Fødselsdagsreception vil blive afholdt, når smittetrykket er aftaget igen.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk