Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Meget udenomssnak, Martin Aabak

Søgeord:

28. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1631 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Leif Therkelsen, Bække savner ærlighed fra speditørernes branchedirektør.

 

Debatindlæg af Vognmand Leif Therkelsen, Bække:

 

”I Transport Tidende ("Aabak savner fakta i stedet for følelser", red.) skriver Martin Aabak om fakta, i stedet for følelser. Jamen så lad da kigge på fakta. Hvis lastbiler var registrerede i de lande, og dermed hjemmehørende, der, hvor der er behov for transport, ville der stort set ikke eksistere unødvendig tomkørsel, - godt for miljøet.

 

Men for Martin Aabak, og andre der er modstandere af, at bilerne skal returnere til hjemlandet, handler det ikke om miljø, men om fortsat at have muligheden for billig arbejdskraft.

 

Martin Aabak skriver om tab af effektivitet.

 

Martin Aabak mener, at det kommer til at skabe mindre smidige og dyrere logistikkæder, - dyrere ja, - men der køres jo også i vestlige lande, hvor omkostningerne er dyrere end i øst, herunder lønninger, - hvilket jo netop er problemet for postkasseselskaberne. Men at logistikken skulle blive mindre smidige? Hvorfor skulle den dog blive det, fordi der kører biler med vestlige plader på bilerne?

Jeg er da enig i, at det er tåbeligt, at der skal køre tomme trækkere frem og tilbage til de østlande, de er registreret i, så når øst-bilerne ikke har gods fra/til egne lande, skal de da blive der.

 

Meget udenomssnak, Martin Aabak. Du savner ærlighed, det gør jeg også”.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk