Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Meldgaard-direktør skal hjælpe i Beirut

Søgeord:

14. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

314 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Martin Bjerregaard skal kortlægge oprydningsopgaven for EU.

 

Martin Bjerregaard, som til daglig er ansat som direktør i Meldgaard US og Udviklingsansvarlig for selskabets udenlandske aktiviteter i Meldgaard Recycling, er netop blevet kaldt til Beirut.

 

Her skal han lede en kort mission for EU, hvor affalds- og oprydningsopgaven skal kortlægges efter eksplosionen på havnen i den libanesiske hovedstad i sidste uge.

 

EU har bedt Martin Bjerregaard tage opgaven på grund af hans mange års erfaring med tidligere katastrofeområder, hvor han også har kortlagt opgaver for eksempelvis Haiti, Syrien, Irak, Libanon og Yemen.

 

- Vi er meget stolte, når vores medarbejdere kan hjælpe til i kriseramte områder, og det er glædeligt, at EU kan bruge Martins viden om affald og evnen til at finde løsninger,som netop er en af Martins mange gode kvaliteter, som vi også har stor gavn af i det daglige, siger Lasse Meldgaard, direktør i Meldgaard Gruppen.

Martin Bjerregaard selv udtaler:

 

- Jeg glæder mig til udfordringen. En sådan opgave er jo ikke helt ny for mig, men ingen opgave er ens, og man ved aldrig, hvad der møder en, når man kommer derud. Jeg håber, at jeg kan være med til at gøre en forskel, så Beirut kan komme hurtigst muligt på benene igen, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk