Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Meldgaard modtager bæredygtighedspris

Søgeord:

31. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

250 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Familieejet affaldssortering er årets bæredygtige vækstvirksomhed.

 

Meldgaard Miljø vinder EY Entrepreneur Of The Year 2021 i kategorien Sustainability. Juryen fremhæver blandt andet familievirksomhedens bidrag til, at vores samfund og andre virksomheder bliver mere bæredygtige.

 

I kategorien Sustainability, der blev uddelt første gang i 2020, er fokus på vækstvirksomheder, hvor bæredygtighed er en integreret del af virksomhedens forretning og af særlig betydning for dens udvikling og vækstskabelse.

 

Meldgaard Miljø er en del af Meldgaard Gruppen. I mere end 40 år har virksomheden arbejdet med dagrenovation og affald fra virksomheder. Deres tilgang til bæredygtighed og bidrag til en grønnere fremtid samt nye innovative løsninger er blandt de ting, der har imponeret den enige jury. Det fortæller Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year:

- De udfylder en vigtig funktion i vores samfund, investerer i bæredygtige løsninger og har en cirkulær tankegang. Og i og med at de hjælper virksomheder med at sortere deres affald, bidrager Meldgaard Miljø til, at også andre virksomheder gør verden lidt grønnere, siger han og fortæller videre, at juryen derudover lagde vægt på, at Meldgaard-familien har skabt en flot vækst og indtjening i et konkurrencepræget marked. Samt at det er en stærk familie med en veldrevet virksomhed, som også har et globalt sigte.

 

Kandidaterne til EY Entrepreneur Of The Year's kategorier findes blandt de regionale finalister, som blev fundet i slutningen af 2021. Her vandt Meldgaard Miljø i regionen Syd- og Sønderjylland.

Ud over Meldgaard Miljø pegede landsjuryen på TIER 1 ASSET A/S og Better Energy Holding A/S som finalister i kategorien Sustainability.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk