Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Michael Svane stopper ved udgangen af 2021

Søgeord:

23. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

547 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Branchefællesskabet DI Transport mister en markant transportpolitisk profil fra årsskiftet.

 

Branchedirektør Michael Svane, 64, DI Transport, stopper med udgangen af december i år. Det blev meddelt i forbindelse med DI Transports generalforsamling i Industriens Hus onsdag. Det skriver Mobilitywatch.

 

Michael Svane, der er uddannet jurist ved Københavns Universitet, blev ansat som erhvervspolitisk chef i Danske Vognmænd i 1995. Her blev han en af arkitekterne bag fusionen af Vognmandsfagets Arbejdsgivere, Foreningen af Danske Eksportvognmænd og Danske Vognmænd i Dansk Transport og Logistik (DTL – der i dag hedder DTL – Danske Vognmænd).

 

Michael Svane var ordførende direktør for DTL fra 1998 til 2005, hvor han skiftede til posten som direktør i HTS – Handel, Transport og Service – der kom ind under Dansk Industri i 2008, hvor Michael Svane blev branchedirektør for branchefællesskabet DI Transport.

Michael Svane har gennem karrieren været en af den danske transportsektors mest fremtrædende erhvervspolitiske profiler, hvor han med afvæbnede charme og en solid evne til at formulere branchens interesser, så de blev forstået både på Christiansborg og i store dele af befolkningen.

 

Han har også været involveret i bestyrelsesarbejde – blandt andet i TØF (Transport Økonomisk Forening), Femern Belt Development og Business Europe.

 

Michael Svanes erfaring fra de mange år i organisationsarbejdet er også blevet anvendt på bestyrelsesplan. Han har siddet med i bestyrelserne for blandt andet Transportøkonomisk Forening, Business Europe og Femern Belt Development.

 

Det vides endnu ikke hvem, der skal overtage posten som branchedirektør i DI Transport, når Michael Svane stopper.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk