Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mød OK på Transport Øst

Søgeord:

4. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

231 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Energiselskabet klar med produkter og services til den tunge transport.

 

Energiselskabet OK er med, når transportmessen Transport Øst løber af stablen 3.-4. september.

 

OK-distriktschef Kurt Theis Henriksen vil være at finde på OK’s stand under de to messedage sammen med Michéle Bruun Rasmussen og Dorthe Johnsen.

 

- Vi glæder os til at møde vores nuværende og potentielle kunder på messen. Det er en god mulighed for at tale med en del hen over de to dage, og vi er meget interesserede i at få en god snak omkring, hvordan kunderne oplever markedet, og hvordan vi oplever det i øjeblikket, siger Kurt Theis Henriksen.

81 Truck Diesel-stationer

OK’s position på transportmarkedet er for alvor blevet udbygget gennem det seneste årti, og selskabet har nu 81 Truck Diesel stationer. Ud over dieselstanderne er der efterhånden AdBlue standere på de fleste stationer, og der er også kommet HVO-standere på udvalgte stationer.

 

I forhold til HVO kan man også få en dialog om produktet ved OK’s stand, og hvordan OK i øvrigt ser på markedet for alternative brændstoffer.

 

- Vi har fuldt fokus på, hvilken retning markedet trækker i, så vi kan tilbyde det drivmiddel, som kunderne efterspørger. Det afhænger i høj grad af politiske incitamenter, siger Kurt Theis Henriksen.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk