Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mød Toyota på Transport Øst

Søgeord:

2. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

199 gange

Læses i øjeblikket af:

0

I år vender Toyota Material Handling tilbage på Sjællands største transportmesse, Transport Øst.

 

Toyota Material Handling er nummer 1 i verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger, og har også Danmarks bredeste produktprogram. Toyota dækker alt fra de mindste håndløftevogne, over palletruck, stablere og reachtruck, til store gaffeltruck, automatiseringsløsninger og logistikrådgivning.

 

I år vender Toyota Material Handling tilbage på Sjællands største transportmesse, Transport Øst, og her vil besøgende få lejlighed til at se og prøve nogle af Toyotas elektriske og manuelle palletruck og lavtløftende elektriske stablere på markedet. Blandt andet kan man prøve kræfter med Danmarks mest populære stabler, Staxio SWE080L, som kan stable i to lag i en lastbil.

 

Toyota Material Handling møder op med et hold af dygtige konsulenter, som er klar til en snak med chauffører og vognmænd, uanset om det drejer sig om en enkelt palleløfter eller en helt truckflåde – eller måske en løsning inden for finansiering eller truckservice.

Transport Øst finder sted 3.-4. september i Ventrupparken 12 i Greve. Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entre 50 kr., parkering er gratis. Se liste over alle udstillere på transportøst.dk.

 

/Lastbilmagasinet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk