Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MOVE: Fokus på arbejdskraft

Søgeord:

26. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

735 gange

Læses i øjeblikket af:

0

MOVE-konferencen stiller skarpt på medarbejdere i logistikbranchen.

 

Når logistikkonferencen MOVE 2019 løber af stablen til maj, bliver det med et fokus på arbejdskraft – særligt stilles der skarpt på medarbejderne i logistikbranchen.

 

- Vi sætter blandt andet fokus på rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, håndtering af international arbejdskraft og kvinder i logistik. Vi zoomer også ind på, hvad den unge ”Generation Z” har af forventninger og krav til arbejdspladserne, siger Jørgen Kronborg, projektleder i Messe C.

 

Konferencen kommer til at bestå af case-baserede indlæg fyldt med inspiration og mulige eksempler til efterfølgelse. Blandt oplægsholderne er Magnus Købke fra Transportens Udviklingsfond, som står bag det succesfulde roadshow ”Job i transport”.

 

- Der bliver også mulighed for at besøge en række stande/udstillere i pauserne, tilføjer Jørgen Kronborg, som snart venter at kunne præsentere det færdige program for dagen.

- MOVE-konferencen den 8. maj er også tænkt som en appetitvækker for MOVE 2020, som bliver en fuldskala messe for logistik og supply chain-området, lyder det fra Jørgen Kronborg.

 

MOVE 2019 finder sted 8. maj i Messe C i Fredericia.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk