Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NLA søger ny direktør

Søgeord:

9. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

472 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Vognmandsorganisationen leder efter ny lobbyist til Bruxelles.

 

Nordic Logistics Association (NLA) søger nu en ny administrerende direktør som afløser for Søren Hyldstrup Larsen, der gik bort i starten af september.

 

”Vi søger en erfaren lobbyist, helst med solidt kendskab til transportpolitikken i EU og i Norden, og som med base i Bruxelles kan fastholde, opbygge og udvikle NLA’s netværk, indflydelse og gennemslagskraft i EU på vegne af cirka 17.000 nordiske vognmænd, herunder i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med søsterorganisationer i en række andre centrale EU-lande”, lyder det blandt andet i stillingsopslaget.

 

NLA’s nye topchef skal have dokumenteret Bruxelles-erfaring og indgående erfaring med såvel EU-systemets formelle som uformelle arbejdsgange.

 

”Du kan tænke strategisk og langsigtet i forhold til både dagsordner og alliancer, og kunne overskue og formidle komplekse sager i ofte langstrakte forløb til relevante interessenter - medlemmer, politikere, organisationer og medier. Du skal være klar til at operere en stor del af tiden på egen hånd i Bruxelles, men med daglig inddragelse, sparring og koordinering med de nordiske organisationers ledelser og medarbejdere. Du vil ofte være vært for de nordiske organisationers besøg i Bruxelles og Strasbourg, være en helt central aktør i det internationale samarbejde om godstransport med den dertil hørende rejseaktivitet, og du vil jævnligt skulle deltage i koordinering og møder i de nordiske lande”, lyder det.

Ansøgningsfristen til stillingen er mandag den 21. oktober kl. 12, og samtaler forventes afviklet i uge 44. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk