Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Alpi-afdeling i Kolding

Søgeord:

16. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

504 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Morten Høgsberg Nielsen ny filialleder.

 

Speditionsvirksomheden Alpi har etableret ny afdeling i Kolding, der skal fokusere på Trekantområdet og Sønderjylland.

 

Baggrunden bag den nye afdeling er blandt andet, at det er et område med stort potentiale, lyder det fra John Blæsbjerg, administrerende direktør i Alpi Air & Sea:

 

- Tværfaglige kræfter med udgangspunkt i Kolding, Vejle og Fredericia har gennem længere tid samarbejdet om at skabe landets næste store logistikcentrum i Trekantområdet, og der er investeret i udvikling af havnen i Fredericia. Vi vil gerne i højere grad være en del af væksten i det område, og derfor har vi etableret os i Kolding, siger John Blæsbjerg, administrerende direktør i Alpi Air & Sea.

 

Morten Høgsberg Nielsen ansættes som filialleder i det nye Alpi Kolding.

- ALPI’s fokus på nærvær i forhold til kunderne og på at skabe partnerskaber i stedet for klassiske leverandør-kunde-forhold matcher de kompetencer, vi kommer med samt de rammer, vi selv har haft succes med i vores hidtidige kunderelationer. Vi hører hjemme i en verden, hvor man kan gøre en forskel ved at lade mennesker - og ikke fastlåste systemer - drive værket. At sætte mennesker og nærvær i centrum er med til at udvikle og drive en forretning, siger Morten Høgsberg Nielsen.

 

Han tilføjer, at fragt fra Fjernøsten er et af fokusområderne for ALPI i Kolding.

 

- Vores erfaring i forhold til netop import fra Fjernøsten kan være med til at udvikle dette forretningsområde yderligere for Alpi. Derudover kan vi fra Kolding trække på de mange og højtkvalificerede kollegaer hos Alpi i Herning, Odense, Padborg og Greve, siger filiallederen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com