Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny CFO hos TT Club

Søgeord:

10. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

276 gange

Læses i øjeblikket af:

0

EeLain Ong ny kvinde på pengekassen.

 

Det internationale transport- og logistikforsikringsselskab TT Club ansætter EeLain Ong som ny finansdirektør med virkning fra 1. august.

 

Som CFO for forsikringsselskabet vil Ongs udfordringer være at nå forretningsplanens profitmål via operationelle effektiviseringer med fokus på at forenkle og automatisere processer langs forsikringsværdikæden, lyder det.

 

Charles Fenton, administrerende direktør i TT Club:

 

- TT er heldig at have i EeLain en person med stor og varieret erfaring, der er så velegnet til klubbens struktur og karakter. I løbet af sin 27-årige karriere har hun haft ledende stillinger inden for finans og skat hos genforsikringsselskaber og på tværs af flere jurisdiktioner globalt. Hun afløser en ægte professionel i Chowdhury, som vi takker for hans lange og utrættelige tjeneste i næsten 30 år.

- Jeg ser styrken ved TT som en pålidelig og ekspert risikostyringsleverandør til organisationer i den globale forsyningskædesektor, som konstant er under disruption, siger EeLain Ong.

 

- Min rolle vil til dels være at hjælpe med at opretholde TT's smidighed til at tilpasse sig dette skiftende handelsmiljø, men forblive konsekvent i at levere service og effektivitet.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk