Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny chef for Dansk Infrastruktur

Søgeord:

15. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

272 gange

Læses i øjeblikket af:

0

En række opgaver har skiftet hænder i DI Byggeri.

 

Torben Liborius har overtaget jobbet som chef for Dansk Infrastruktur efter Henrik Friis, der fratrådte den 30. november 2021. Torben Liborius er cand. polit. og i forvejen underdirektør i DI Byggeri, hvor han har mere end 13 års erfaring fra byggeområdet i Dansk Byggeri og DI Byggeri.

 

Skiftet betyder, at Torben Liborius slipper dagsordnerne på byggeriområdet for at fokusere på infrastruktur og anlæg. Han overtager de pladser i udvalg og bestyrelser, som Henrik Friis sad på for Dansk Infrastruktur.

 

- Det er en stor og god udfordring at videreføre arbejdet med at løfte Infrastrukturens dagsorden. Den er vigtig ikke kun for anlægsbranchen selv, men for hele samfundet. Infrastrukturen er som blodårer i kroppen - den skaber forbindelser. Og der er til stadighed behov for at vedligeholde og udvikle alle dele af infrastrukturen både over og under jorden. Jeg ser frem til samarbejdet med branchens mange interessenter, siger Torben Liborius.

I DI Byggeri fortsætter Elly Kjems Hove med at håndtere byggeridagsordnerne. Hun er civilingeniør og har mere end 30 års erfaring i DI, heraf de seneste 11 år i DI Byg. Elly Kjems Hove overtager Torben Liborius’ plads i Indenrigs- og Boligministeriets strategiske dialogforum for byggesagsbehandlingen, og Elly Kjems Hove fortsætter som enerepræsentant for DI Byggeri i Det Koordinerende udvalg for den Nationale Strategi for Bæredygtigt Byggeri. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk