Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny dansk topchef hos logistikgigant

Søgeord:

5. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

374 gange

Læses i øjeblikket af:

0

CEO fundet i egne rækker.

 

Efter 13 år som administrerende direktør for GLS Denmark har Karsten Klitmøller valgt at træde tilbage og overdrage stafetten til Steen Ravnsbæk Kristensen, der i dag er finance director for GLS.

 

Steen Ravnsbæk Kristensen glæder sig til sammen med en stærk organisation at overtage stafetten og fortsætte den positive udvikling, GLS Denmark er inde i:

 

- Vi har et stærkt fundament og har alle muligheder for også i fremtiden at sætte nye standarder inden for pakkedistributionsmarkedet, hvor innovative løsninger, digitalisering og bæredygtighed er i højsædet, siger Steen Ravnsbæk Kristensen.

 

Karsten Klitmøller har siden 2008 udviklet GLS fra en klassisk transportvirksomhed til en moderne distributionsvirksomhed. Helt fra starten har Karsten Klitmøller haft stor fokus på innovation og organisationsudvikling.

- GLS står utrolig stærkt på både BTB og BTC markedet. Vi har en stærk ledelse, dygtige og motiverede medarbejdere og branchens mest effektive og moderne produktionsapparat. Vi er helt klar til et nyt kapitel, hvor vi sætter endnu mere fokus på kvalitet, bæredygtighed, digitalisering og organisationsudvikling. Vi har taget kvantespring på området, blandt andet forårsaget af corona, og jeg synes, det er et godt tidspunkt at give stafetten videre. Det glæder mig meget, at det er Steen, der overtager. Vi har haft et tæt og godt samarbejde gennem 11 år, og han kender både forretningen og kulturen ud og ind, siger Karsten Klitmøller.

 

Saadi Al-Soudani, Group Area MD for GLS følger op:

- Ingen kan være i tvivl om, at Karsten har en stor del af æren for, at GLS Denmark i dag står stærkere end nogensinde. Det har været en fornøjelse at følge udviklingen, og vi kan kun sige tak for en kæmpe indsats. Det er samtidig en stor glæde, at vi har kunnet finde hans afløser internt, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med Steen Ravnsbæk Kristensen, siger Saadi Al-Soudani.

 

Steen Ravnsbæk Kristensen overtog posten officielt efter Karsten Klitmøller 1. oktober 2021. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk