Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny DHL-CEO køres i stilling

Søgeord:

13. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

222 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tobias Meyer overtager som topchef i logistikgiganten om halvandet år.

 

Verdens måske største logistikkoncern – tyske Deutsche Post DHL Group - kører ny topchef i stilling. Tobias Meyer, nuværende administrerende direktør i selskabets division Post & Parcel Germany, bliver ny administrerende direktør i koncernen i maj 2023. Han overtager ansvaret for Corporate Function Global Business Services fra juli 2022.

 

Nikola Hagleitner, nuværende salgsdirektør i Post & Parcel Germany, tiltræder som administrerende direktør for Post & Parcel Germany den 1. juli 2022.

 

Stejl karrierestige

Tobias Meyer kom til virksomheden i 2013 og kommer med en bred vifte af tidligere stillinger, herunder head of corporate development, driftsdirektør i DHL Global Forwarding og head of operations & IT hos Post & Parcel Germany. Han har været administrerende direktør for Post & Parcel Germany siden marts 2019.

- I Tobias Meyer får vi en anerkendt ekspert som overtager af posten som CEO for DPDHL Group. Han er det ideelle valg til at fortsætte den meget succesrige vej, virksomheden har udstukket. Med Strategy 2025 eksekverer bestyrelsen med succes langs de store megatrends digitalisering, bæredygtighed, globalisering og e-handel, siger Nikolaus von Bomhard, formand for bestyrelsen for Deutsche Post AG, og fortsætter:

 

- Vi takker Frank Appel for hans støtte til at sikre denne problemfri overgang. Frank Appels præstation i løbet af sine mere end 13 år i toppen af DPDHL Group har været enestående. Han gjorde virksomheden til et førende globalt logistikkraftcenter, der forbinder mennesker og markeder og derved muliggør global handel. Under Appels ledelse har virksomheden slået den ene rekord efter den næste. Deutsche Post DHL Group har meget at takke ham for.

Glidende overgang

Afgående CEO, Frank Appel, udtaler:

- Efter grundige overvejelser har jeg besluttet ikke at forblive i endnu en fuld embedsperiode. Jeg gør dette helt overbevist om, at Deutsche Post DHL Group ledes af et exceptionelt ledelsesteam og støttes af meget engagerede medarbejdere. I Tobias Meyer har vi en topklassechef og en god kollega at følge som den næste DPDHL Group CEO. Under hans ledelse klarede Post & Parcel Germany turnarounden med succes. Jeg kunne ikke have håbet på en bedre efterfølger, siger Frank Appel.

 

Som en del af en glidende overgang vil Tobias Meyer overtage Corporate Function Global Business Services fra Frank Appel i juli 2022 og overdrage sin rolle som administrerende direktør i Post & Parcel Germany til Nikola Hagleitner, den nuværende salgsdirektør hos Post & Parcel Germany. Hagleitner har været i virksomheden siden 2005 og har arbejdet i tre af de fem divisioner hos Deutsche Post DHL Group.

Derudover har bestyrelsen også forlænget kontrakten med Oscar de Bok, administrerende direktør i DHL Supply Chain, i yderligere fem år til 30. september 2027. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk