Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Ny direktion fremhæver Mærsks mangfoldighed

Søgeord:

19. januar 2023  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

208 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mærsk-formand Robert Mærsk Uggla mener, at selskabets nye ledelsesteam fremhæver bredden i virksomhedens talentmasse.

 

For nylig offentliggjorde Vincent Clerc, administrerende direktør i A.P. Møller – Mærsk A/S, koncernens ny direktion, der tæller kendte ansigter og helt nye navne på direktionsgangen på Esplanaden.

 

Clerc, der afløste Søren Skou som topchef i A.P. Møller-Mærsk ved årsskiftet, har således udpeget den ny og større direktion, der træder i kraft 1. februar 2023.

 

Dispositionen på ledelsesgangen i den store logistikvirksomhed får følgende ord med på vejen af Robert Mærsk Uggla, bestyrelsesformand i A.P. Møller – Mærsk A/S og administrerende direktør i A.P. Møller Holding:

 

- Den nylige meddelelse fra Vincent Clerc fra det nye lederteam hos A.P. Møller - Mærsk fremhæver bredden af virksomhedens talent og mangfoldighed. Der er 10 forskellige nationaliteter i CEO-teamet - med en blanding af brancheerfaring, alder og køn. Der arbejder 89 nationaliteter på hovedkvarteret i Danmark. Samlet set har virksomheden tæt på 180 nationaliteter, der arbejder på tværs af sine kontorer, lyder det fra Robert Mærsk Uggla i et opslag på LinkedIn, der slutter:

- Det er en meget forskelligartet talentpulje, der muliggør udviklingen af uovertruffen modstandsdygtige og bæredygtige forsyningskædeløsninger over hele verden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk