Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktion i Arbejdstilsynet

Søgeord:

3. september 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

294 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tilsynet klar til at sætte fart på implementeringen af arbejdsmiljøaftalen.

 

Med ansættelsen af ny vicedirektør i Landskronagade og tilsynsdirektør i Hadsten er Arbejdstilsynets direktion fuldtallig og klar til at sætte fuld fart på implementeringen af arbejdsmiljøaftalen.

 

Pernille Harden tiltræder 1. oktober som vicedirektør i Landskronagade på Østerbro. Pernille er 49 år og cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Hun har siden 2013 været kontorchef i Center for Arbejdsmarkedspolitik i Beskæftigelsesministeriets departement og har tidligere blandt andet arbejdet en årrække i konsulentbranchen.

 

Kristian Pinderup Langbak, der siden april har været konstitueret i stillingen, tiltræder 1. september som tilsynsdirektør i Tilsynscenter Nord i Hadsten. Kristian er 41 år og cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en fortid fra børne- og ungeområdet i Aarhus Kommune, Frie Skolers Lærerforening og tilsynschef i Tilsynscenter Nord.

Direktør Sine Frederiksen tiltrådte selv som direktør 15. juni og er nu glad for at have en fuldtallig direktion på plads:

 

- Det skal være sundt og sikkert at gå på arbejde. Det arbejder vi hver dag for i Arbejdstilsynet. Vi har nu den nye direktion på plads, og jeg er meget glad for at have fået Kristian og Pernille med på direktionsholdet. Vi glæder os til sammen med Arbejdstilsynets dygtige og dedikerede medarbejdere at fortsætte den gode udvikling, som er sat i gang med vores treårige strategi og den politiske aftale fra sidste år om en ny og forbedret arbejdsmiljøindsats.

 

Pernille Harden supplerer:

 

- Jeg ser meget frem til at møde de mange dygtige medarbejdere i Arbejdstilsynet og til at være med til at sikre, at arbejdsmiljøaftalen bliver implementeret i hele organisationen og får den ønskede effekt.

Kristian Pinderup Langbak fortsætter:

 

- Vi skal fortsætte det gode samarbejde om at sikre et fortsat effektivt og fagligt stærkt tilsyn med fokus på kerneopgaven om at styrke arbejdsmiljøet på arbejdspladserne, og vi er allerede godt i gang med at rulle flere nye indsatser ud i tilsynet.

 

Direktionen vil bestå af: Direktør Sine Frederiksen, vicedirektørerne Trine Bødker og Pernille Harden samt de tre tilsynsdirektører Hanne Sofie Tromborg Olsen (Tilsynscenter Syd), Karsten Bjerrum Refsgård (Tilsynscenter Øst) og Kristian Pinderup Langbak (Tilsynscenter Nord). /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com