Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør for De Danske Bilimportører

Søgeord:

13. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

283 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Mads Rørvig erstatter Gunni Mikkelsen med virkning fra 1. juni.

 

Bestyrelsen for De Danske Bilimportører (DBI) har udpeget Mads Rørvig som ny administrerende direktør. Mads Rørvig er i dag underdirektør i brancheorganisationen Finans Danmark og har tidligere været medlem af Folketinget, blandt andet som skatteordfører og formand for Folketingets Skatteudvalg.

 

- Jeg er glad for, at Mads har sagt ja til at stå i spidsen for vores branche i Danmark. Med sin baggrund fra Christiansborg og Finans Danmark har han et unikt udgangspunkt for at skabe synlighed og politiske resultater. Jeg glæder mig til samarbejdet med Mads, og er sikker på, at han er den rette til også at videreudvikle og modernisere DBI, siger Jens Bjerrisgaard, bestyrelsesformand for DBI og koncernchef for Semler Gruppen.

- Biler udgør en central rolle i vores samfund og er en af hovedaktørerne, når der skal leveres på den grønne omstilling i Danmark og resten af verden. DBI er brancheorganisationen, der skal få branchens kompetencer i spil i udviklingen af det danske samfund. Det er en opgave, jeg ser meget frem til, siger Mads Rørvig, kommende administrerende direktør for De Danske Bilimportører.

 

Den afgående administrerende direktør, Gunni Mikkelsen, får efter eget ønske en mere tilbagetrukken rolle i organisationen, så han fortsat kan bidrage med sin store erfaring fra branchen.

 

Mads Rørvig tiltræder 1. juni 2020. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk