Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør i EAB Lagerindretning

Søgeord:

12. februar 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

498 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Lars Endrup Jacobsen får ansvar for selskabets udvikling på det danske marked.

 

Lars Endrup Jacobsen tiltræder som ny administrerende direktør for EAB Lagerindretning A/S. I sin rolle som administrerende direktør vil han have det strategiske ansvar for selskabets udvikling på det danske marked og frem for alt have et stort operativt ansvar inden for salg, markedet og projektledelse. For EAB indebærer rekrutteringen en stor satsning på det danske marked, hvor man ser et stort vækstpotentiale. EAB Lagerindretning A/S er en del af EAB-gruppen, som har hovedkvarter i Sverige med egen udviklings- og produktionsafdeling.

 

Lars Endrup Jacobsen har mange års bred erfaring fra forskellige ledende stillinger inden for især logistik, blandt andet fra Toyota Material Handling og Reitan. Han tiltrådte stillingen i EAB den 1. februar og vil være at finde på kontoret i Vejle.

- Jeg er meget glad for at blive betroet den fremtidige ledelse af EAB Lagerindretning på det danske marked. Jeg lægger personligt stor vægt på at arbejde for en virksomhed, som lever og ånder for holdbarheden i alt, de beskæftiger sig med, og EAB er netop indbegrebet af dette. Her er holdbarhed mere end blot det første, man tænker på, når man tænker på EAB – nemlig holdbare produkter med særdeles høj kvalitet – det er frem for alt holdbare og langsigtede relationer med virksomhedens samarbejdspartnere, som gør EAB så unik., siger Lars Endrup Jacobsen.

 

Mikael Pernefors, som har været fungerende administrerende direktør for selskabet, siden EAB i Sverige overtog ejerskabet, vil efter en periode med overlevering fortsætte sin rolle som eksportchef for moderselskabet, som er placeret i Smålandsstenar.

- Lars er den helt rigtige til opgaven med at drive EAB videre i Danmark. Med sin erfaring fra logistikbranchen og sin brede viden fra forskellige lederroller har han gode forudsætninger for at skabe vækst på det danske marked. Dette er også et naturligt led i vores satsning på at styrke EAB’s brand og fortsætte vores satsning på det nordiske marked, siger Mikael Pernefors. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk