Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør i Mittarfeqarfiit

Søgeord:

11. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

333 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Henrik Estrup tiltrådte 1. juni.

 

Den grønlandske regering Naalakkersuisut har besluttet, at Henrik Estrup tilbydes stillingen som direktør i Mittarfeqarfiit (Grønlands Lufthavne) med virkning fra 1. juni 2019.

 

Det skriver Departementet for Boliger og Infrastruktur i en skriftlig meddelelse.

 

Henrik Estrup har en mange års ledelsesmæssig erfaring, senest som direktør i Arssarnerit. Tidligere har Henrik Estrup været direktør i Nuuk Imeq A/S, Great Greenland A/S og Nukissiorfiit.

 

Minister for Boliger og Infrastruktur, Karl Frederik Danielsen:

 

- Jeg er meget glad for, at Naalakkersuisut har besluttet at tilbyde Henrik Estrup stillingen som direktør i Mittarfeqarfiit. Henrik Estrup er en dygtig og engageret leder med en solid ledelseserfaring. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Henrik Estrup, lyder det.

Henrik Estrup:

 

- Mittarfeqarfiit er en af Grønlands største virksomheder, som har stor indflydelse på hele trafik-infrastrukturen i Grønland. Jeg har tidligere ledet flere store grønlandske virksomheder, og ser frem til at arbejde sammen med de mange dygtige, kompetente og engagerede medarbejdere i Mittarfeqarfiit. Jeg ser også frem til at føre virksomheden gennem de kommende nødvendige forandringer, som følge af de generelt øgede krav til virksomheden, men også som følge af anlæggelsen af de nye lufthavne i Grønland, siger Henrik Estrup.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk