Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør i Swissport

Søgeord:

13. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

140 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Karen Cox er ny drifts- og sikkerhedsdirektør.

 

Karen Cox er ny drifts- og sikkerhedsdirektør hos handlingselskabet Swissport. Sammen med sit team vil hun drive transformationen af Swissports globale operationer for at levere operationel topkvalitet og en konsekvent servicelevering til virksomhedens flyselskabskunder over hele kloden, lyder det i en meddelelse fra selskabet.

 

Karen Cox blev udnævnt til driftsdirektør i juli. Hendes rolle omfatter nu også sikkerhed.

 

- Vi er glade for at byde Karen Cox velkommen som vores nye Global Director Operations & Safety, siger Warwick Brady, præsident og administrerende direktør for Swissport International.

 

- Hun er en sand luftfartsekspert med en dokumenteret track record inden for operationel ekspertise, sikkerhedsstyring, omkostningskontrol og et stærkt engagement i at overgå kundernes forventninger. Sikkerhed er en del af vores DNA, og vi arbejder utrætteligt mod målet om nul ulykker og nul arbejdsrelaterede skader og sygdomme for at forhindre skade på vores medarbejdere og på vores kunders ejendom.

Inden hun kom til Swissport, var Karen Cox hos EasyJet i 18 år som direktør for Ground Operations og Customer Management Centers. I denne rolle arbejdede hun tæt sammen med Swissport og opnåede operationel indsigt fra et kundeperspektiv. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com