Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny direktør skal opgradere jernbanen

Søgeord:

27. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

417 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Peter Jonasson er ny anlægsdirektør i Banedanmark.

 

Peter Jonasson er udpeget som ny anlægsdirektør i Banedanmark. Han kommer fra en stilling som økonomi- og planlægningsdirektør i Banedanmark og har tidligere været universitetsdirektør for CBS.

 

Hakon Iversen, der snart tiltræder stillingen som administrerende direktør i Banedanmark, er glad for, at Peter Jonasson har sagt ja til stillingen:

 

- Banedanmark er nu og de kommende år i gang med en historisk fornyelse og opgradering af den danske jernbane. De store og komplicerede anlægsprojekter og programmer kræver stærk projektledelse, porteføljestyring og tværgående planlægning samt tæt koordinering med især Signalprogrammet. Jeg er glad for, at Peter har sagt ja til denne vigtige opgave, siger Hakon Iversen.

 

Peter Jonasson har indgående kendskab til jernbanen og mangeårig ledelseserfaring fra staten og tidligere som universitetsdirektør.

- Jeg glæder mig til at fortsætte det vigtige arbejde med en historisk stor og kompleks fornyelse og udbygning af den danske jernbane. En indsats, der vil levere et solidt bidrag til den grønne omstilling, siger Peter Jonasson.

 

Stillingen som økonomi- og planlægningsdirektør i Banedanmark vil nu blive slået op. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk