Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny formand i Vejforum

Søgeord:

10. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

136 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Michael Kirkfeldt afløser Eva Kanstrup.

 

I forbindelse med Vejforums årlige konference blev Michael Kirkfeldt udpeget som ny formand for landets største netværk for aktører i vejsektoren. Michael Kirkfeldt er drifts- og teknikdirektør i Vejdirektoratet.

 

Han afløser teknisk direktør i Herning Kommune, Eva Kanstrup, som har styret begivenhederne siden 2018.

 

Store udfordringer

Vejforum skal i de kommende år adressere den grønne omstilling i forlængelse af Infrastrukturplanen, og Michael Kirkfeldt ser det som en væsentlig opgave for Vejforum at modne sektoren til i hverdagen at løfte den grønne omstilling på infrastrukturområdet.

 

- Den grønne omstilling sætter sig allerede tydelig spor i en branche, som de fleste danskere anser for sort og miljøbelastende. Men her kan vi hilse og sige, at der sker en kolossal udvikling i branchen, som i den grad viser evne til at tage ansvar, betoner Vejforums nye formand og tilføjer:

- Jeg er sikker på, at den grønne omstilling vil blive tacklet kompetent af branchen. Måske skal vi lede andre steder efter større bekymringer. Det er åbenlyst, at vi står med en kolossal rekrutteringsudfordring, som kan vise sig at være den største barriere for udvikling. Vi skal med andre ord i gang med at vise de unge, at vejbranchen er andet og mere end teknik. Uden dygtige vejfolk, for eksempel ingeniører, bliver det faktisk vanskeligt at implementere de mange grønne og bæredygtige mål og midler, siger Michael Kirkfeldt.

 

Vejforum er en årlig begivenhed, som denne gang blev afholdt i december efter aflysning i 2020 på grund af coronapandemien. Vejforum fejrede denne gang med et års forsinkelse sit 20-års jubilæum. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk