Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny Freja-direktør i Polen

Søgeord:

5. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

443 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tomasz Cegielski tager over fra Torben Mortensen.

 

Transportkoncernen Freja bød med virkning fra 1. februar velkommen til selskabets nye administrerende direktør i Polen; Tomasz Cegielski.

 

Han overtager stillingen fra Torben Mortensen, der i stedet fortsætter som bestyrelsesformand for Freja i Polen samt som regionsdirektør for Frejas afdeling i Syddanmark.

 

- Jeg er utroligt glad for at have fået denne mulighed hos Freja. Jeg er stolt over at arbejde i en anerkendt virksomhed som Freja, som er en af de største i Norden, og nu også findes flere steder i Polen. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden hos Freja bringer, siger Tomasz Cegielski, der kommer med stærke kompetencer til Freja fra tidligere stillinger hos blandt andet Raben Logistics, DB Schenker og senest Geis. Ud over det har han en Master of Economics, og så har han også læst Management & Marketing på Academy of Poznan.

- Freja er glade for at få en person som Tomasz ombord, da han kan bidrage med relevant erfaring og en masse viden fra branchen. Sammen vil vi fokusere på at fortsætte væksten for Freja i Polen, og vi ser frem til at kunne åbne vores splinternye logistikcenter i Szczecin, siger Torben Mortensen.

 

Frejas nye logistikcenter åbner til maj. På næsten otte hektar har selskabet bygget moderne lagre med en kapacitet på cirka 20.000 pallepladser og parkeringspladser til cirka 250 lastbiler. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com