Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny GM i WFS Scandinavia

Søgeord:

3. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

652 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jack Brandstrup er tiltrådt groundhandling-selskabet i Kastrup.

 

Groundhandling-selskabet Worldwide Flight Services (WFS), der driver operationer fra Københavns Lufthavn, har med virkning fra 26. august ansat 50-årige Jack Brandstrup som ny General Manager Scandinavia.

 

Jack Brandstrup afløser på posten Jimi Daniel Hansen, der er tiltrådt som projektdirektør – procesforbedring hos WFS Global.

 

Professionelt har han de sidste mange år blandt andet arbejdet i PostNord, hvor han i en periode havde ansvaret for PostNords internationale postcenter på Kystvejen. Han har desuden haft ansvaret for alt lastbiltransport i Danmark. Langt de fleste år af karrieren brugte han dog i affaldsbranchen, hvor han i R98 og City Container bestred forskellige chef- og direktørstillinger.

 

- Inden mine mange år i affalds- og postbranchen tilbragte jeg otte år Københavns Lufthavn, hvor jeg startede som portør i det hedengangne Cargo Center Copenhagen for derefter at arbejde i Copenhagen Air Service/Novia (i dag Aviator), hvor jeg besad flere forskellige lederstillinger. Mange gange siden jeg forlod “lufthavnsbranchen”, har jeg tænkt på at vende tilbage, hvilket endelig er lykkedes med min ansættelse i WFS, siger Jack Brandstrup, der har boet i Kastrup det meste af sit liv – i dag med hustruen Sachie og børnene Anastasia og Xander. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com