Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny havnechef i Nuuk

Søgeord:

23. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

418 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Grønlands største havneterminal har fået ny chef.

 

Akkaaraq Olesen er per 1. marts 2022 ansat som havnechef i Nuuk, og han har haft en karriere med fart på.

 

I 2017 fik Akkaaraq Olesen et job som timelønnet terminalarbejder hos Royal Arctic Line i Nuuk, og efterfølgende landede han også stillingen som formand i pakhuset i 2019 og senere som planner, og allerede i 2020 fik han endnu en opgradering til en stilling som shiftmanager.

 

Om sit karrierespring hos Royal Arctic Line fortæller den nye havnechef, at hans ambitioner kom i takt med hans opgraderinger, og at det har betydet meget for ham, at godsforvalteren hele tiden har troet på ham og hans kompetencer.

 

- Jeg har altid haft store forventninger til mig selv. Jeg skal hele tiden udfordres. Det er på den måde, jeg har arbejdet mig op, og endte så med at søge stillingen som havnechef. Jeg vil råde andre unge til at lytte til forslag fra overordnede og kollegaer. Kræv noget af jer selv og vis resultater, lyder de gode råd fra Akkaaraq Olesen.

Den nye havnechef glæder sig til at gå i gang med sine nye opgaver og samle holdene på terminalen, så de kan blive bedre til at arbejde hurtigt og effektivt. Og så glæder han sig selvfølgelig til udfordringerne.

 

- Akkaaraq har gennem sin tid i Royal Arctic Line udvist stor forståelse for arbejdsgange og systemer, og har ligeledes også vist, at han besidder et stort overblik i forbindelse med de opgaver, der skal udføres på terminalen og i forbindelse med skibsoperation. Han har også udvist et rigtig godt blik for ledelsesdelen i sin stilling som shiftmanager. Jeg glæder mig til at følge Akkaaraq i den kommende tid, hvor han vil have fokus på at koordinere og optimere driften på Grønlands største terminal i samarbejde med interne såvel som eksterne parter, siger Ivalu Kleist, operationsdirektør. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk