Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny havnedirektør til Aarhus Havn

Søgeord:

19. december 2019  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

886 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Thomas Haber Borch afløser Jakob Flyvbjerg Christensen.

 

49-årige Thomas Haber Borch er valgt blandt mere end 80 kandidater til stillingen som havnedirektør i Aarhus Havn og afløser for Jakob Flyvbjerg Christensen.

 

Thomas Haber Borch skal således videreføre Danmarks største containerhavn i 2020’ernes mange forandringer i form af eksempelvis udvidelser, flytning af Molslinjens terminal samt diverse udfordringer med infrastrukturen.

 

Ifølge en skriftlig meddelelse har den nye direktør stor erfaring med drift og ledelse. Han har siden 2015 været administrerende direktør i DKI Logistics A/S og Vikar DK A/S, og han har i en periode været medejer af begge virksomheder. Udover at have haft ansvaret for drift, vækst og udvikling af både vikar- og logistikvirksomheden har Thomas Haber Borch haft tætte kunderelationer til blandt andet Region Midtjylland.

I perioden fra 2008 til 2015 var Thomas Haber Borch henholdsvis områdedirektør og regionsdirektør ved PostNord, ligesom han har erfaring fra virksomheder som Berendsen og Michelin.

 

Den kommende havnedirektør er oprindelig uddannet svagstrømstekniker, men har siden suppleret med en uddannelse som markedsøkonom i international markedsføring samt HD i Supply Chain Management. Desuden er han MBA og har en bestyrelsesuddannelse.

 

Thomas Haber Borch ansættes som havnedirektør for Aarhus Havn med tiltrædelse senest den 1. juli 2020. Han bor i Højbjerg ved Aarhus sammen med sin ægtefælle og deres tre børn.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk