Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny heavy-duty salgschef

Søgeord:

29. august 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

532 gange

Læses i øjeblikket af:

0

N.C. Nielsen ansætter Jørgen Peter Lund.

 

1. august tiltrådte Jørgen Peter Lund stillingen som ny salgschef for Terberg, Konecranes og heavy duty-udstyr hos N.C. Nielsen. Med ansættelsen vil N.C. Nielsen fortsætte og styrke indsatsen med salg, service og vedligehold af de kendte maskinmærker til intern transport.

 

49-årige Jørgen Peter Lund skal være salgschef for et forretningsområde hos N.C. Nielsen, som er i vækst. Han kommer fra et job som salgschef for Kalmar hos Toyota Material Handling i Danmark, hvor han alt i alt har været ansat i 20 år.

 

Samtidig med ansættelsen af Jørgen Peter Lund har N.C. Nielsen etableret en arbejdsgruppe, der håndterer alle opgaver på heavy duty-området. Den skal sikre hurtig reaktionsevne, tæt kontakt til kunderne og samle de interne Terberg- og Konecranes kompetencer i en dedikeret enhed med et fælles mål.

Jørgen Peter Lund skal således være med til at videreudvikle N.C. Nielsens markedsposition på heavy duty-området, hvor der ofte udvikles specialløsninger til specifikke transportbehov. Hos kunderne er der tilmed stigende fokus på totale levetidsomkostninger, bæredygtige transportløsninger, førerkomfort og præcision i maskinernes præstation.

 

- Vi glæder os over at have Jørgen Peter Lund med på holdet. Han har et indgående kendskab til branchen, et stort fagligt netværk og en god indsigt i de tekniske og økonomiske overvejelser hos kunderne. Sammen skal vi udvikle endnu flere værdiskabende løsninger og komme med nye, innovative bud på fremtidens mange transportudfordringer, siger administrerende direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen A/S. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk