Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny hos IVECO Odense

Søgeord:

9. november 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

253 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Søren Knoth kommer med flere års erfaring i transportbranchen.

 

IVECO Danmark A/S har ansat Søren Knoth som ny transportkonsulent for Medium/Heavy lastbiler hos IVECO Odense. Søren er fra den 2. november tiltrådt stillingen og har sin daglige gang i IVECO Odenses filial på Krumtappen 10.

 

Søren kommer med en bred erfaring inden for transportbranchen med flere år som sælger hos Volvo samt Fleet & Business Manager hos Jaguar Land Rover.

 

- Vi er meget glade for at byde Søren velkommen i IVECO, hvor han skal være med til at styrke salget af vores tunge lastbiler, samtidig med at han vil spille en vigtig rolle i IVECO’s grønne strategi i forhold til salg af vores bæredygtige, gasdrevne lastbiler, udtaler Carsten Sørensen, National Sales Manager i IVECO Danmark A/S.

Søren Knoth er allerede godt i gang med sine nye arbejdsopgaver og ser meget frem til at møde alle nuværende samt nye kunder på Fyn:

 

- Jeg er meget imponeret over IVECO’s produkter, som har chaufførens komfort og online-muligheder i fokus. Dertil er IVECO langt fremme i forhold til den grønne omstilling, hvor der er flere penge at spare, når man vælger en gasdrevet lastbil, der kører på de europæiske veje, samtidig med at man ikke går på kompromis med performance. Jeg glæder mig meget til at præsentere skræddersyede transportløsninger til de fynske vognmænd.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com