Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny i ledelsen hos trailerproducent

Søgeord:

8. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

305 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ole Klose udvider Krones direktion.

 

En stærk vækst i alle forretningssegmenter har fået Krone-koncernen til at udvide sin direktionsbestyrelsen per 1. april 2022. Beslutningen blev truffet af bestyrelsen og dens formand Bernard Krone, som siger, at det vil styrke den levedygtige koncern strukturer, efterhånden som familievirksomheden fortsætter sin kurs mod succes.

 

Det nye medlem er økonomidirektør Ole Klose (56), der sammen med bestyrelsesmedlemmerne administrerende direktør David Frink og driftsdirektør Stefan Binnewies har siddet i Krone Holdings direktion siden oktober 2019, hvor han har haft ansvaret for en lang række forretningsområder, herunder leasing, finansiering og handel.

 

Ved at øge antallet af direktionsmedlemmer til tre reorganiserer koncernen også ovennævnte forretningsområder. Med de komplekse økonomiske og menneskelige aktiviteter samlet i hænderne på Ole Klose vil alle bestyrelsesmedlemmer være i stand til at anlægge en mere fokuseret tilgang på deres individuelle områder, lyder det.

Med indkøbsmarkeder, der bliver stadig mere stramme, vil Stefan Binnewies koncentrere sig om strategiske indkøbsprocesser og leverandørstyring, mens han fortsat er ansvarlig for alle aktiviteter i koncernens division for erhvervskøretøjer. David Frink vil lede de strategiske og meget procesorienterede anliggender inden for digitalisering og finansielle investeringer, mens han fortsætter som leder af landbrugsmaskindivisionen og dens nationale og internationale forretningsaktiviteter.

 

- Ved at udvide direktionen styrker vi den fremtidige levedygtighed for vores koncerns forskellige forretninger, da vi holder traditionen for vores familievirksomhed i hævd: konstant innovation, fremragende produkter og en sund finansiel stilling, siger Bernard Krone, formand for koncernens bestyrelse.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk