Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny i spidsen for marineproducent

Søgeord:

22. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

111 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Andreas Andersson overtager roret i OEM Automatic Klitsø A/S.

 

Finn Alsing har besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør hos OEM Automatic Klitsø A/S. Med virkning fra 1. november fungerer Andreas Andersson som ny administrerende direktør for virksomheden.

 

Andreas Andersson har været 25 år i OEM koncernen. Størstedelen af tiden i OEM Automatic Sverige i forskellige stillinger både som sælger og i lederstillinger for forretningsområder. Siden 2020 har Andreas været Business Director hos OEM International AB med ansvar for OEM Automatic-virksomheder i udlandet. Han forbliver i denne stilling parallelt med hans ansvar i OEM Automatic Klitsø.

 

OEM Automatic Klitsø A/S blev grundlagt i 1961 og er leverandør af industrikomponenter fra en lang række producenter. Produktsortiment er omfattende og omfatter blandt andet produktgrupper som procesteknologi, trykteknologi, flowteknologi, ATEX, hydraulik, sikkerhedsudstyr, sensorteknologi, IIoT-teknologi og elektriske komponenter.

Der leveres til sektorer som fødevare-, medicinal-, kemi-, marine- og vindbrancherne.

 

Virksomheden har 31 ansatte, hovedkontor i Allerød og en filial i Risskov. OEM Automatic Klitsø A/S er en del af OEM International som har hovedkontor i Tranås i Sverige og består af 37 virksomheder i 15 lande med en samlet omsætning på 3,8 mia. svenske kroner, 30.000 kunder, 400 leverandører og 886 ansatte.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk