Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny i spidsen for salg hos truck-leverandør

Søgeord:

16. januar 2023  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

132 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jesper Bech er ansat som salgschef hos N.C. Nielsen A/S.

 

N.C. Nielsen A/S har ansat Jesper Bech som salgschef til virksomhedens Linde-produktprogram.

 

Foruden selve salgsarbejdet skal Jesper Bech være en central nøgleperson i den fortsatte udvikling af N.C. Nielsen og styrke virksomhedens position inden for salg af komplette løsninger.

 

- Jesper Bech får ansvaret for styrkelsen af salget af nye Linde produkter, som tilbyder markedets bredeste og dybeste sortiment af logistikmaskiner og gaffeltruck med mere end 80 produktserier med op til 382 modelvarianter. Jesper Bech bliver dermed chef for virksomhedens Linde produkt- og distriktschefer samt backoffice-funktionen i salgsafdelingen. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, og ser frem til, at vi som virksomhed kan udvikle vores position på markedet yderligere, siger administrerende direktør Max H. Nielsen.

Jesper Bech har i en længere årrække været kommerciel direktør samt en del af ejerstrukturen i virksomhederne Jyden samt SKIOLD A/S, som opererer inden for staldmekaniseringsbranchen. Efterfølgende har han understøttet sin omfattende erhvervserfaring med uddannelse inden for kommerciel og strategisk virksomhedsadministration og ledelse.

 

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dygtige og kompetente ansatte og kollegaer i en branche, som på nogle områder er forskellig fra mine tidligere erhvervserfaringer. N.C. Nielsen er jo et firma, som er kendt og respekteret i landet og førende i sin branche, og jeg ser frem til at være med i arbejdet med at udvikle og styrke virksomheden i fremtiden, fortæller Jesper Bech.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk