Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny international shippinguddannelse

Søgeord:

18. marts 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

443 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nye fag er på vej til trainees på Danish Shipping Academys to-årige uddannelse. Opgraderingen af uddannelsen vil stille de unge bedst muligt til mødet med Det Blå Danmark.

 

Når et nyt hold af trainees starter til september, bliver det blandt andet med nye fag på skemaet.

 

Danish Shipping Academy har nemlig opgraderet deres to-årige uddannelse for at gøre den mere up-to-date. Målet er at klæde de unge trainees fra rederier, bunkerselskaber og andre shippingvirksomheder endnu bedre på til en spændende fremtid i Det Blå Danmark.

 

Det skriver Danske Rederier.

 

Nyt navn

Uddannelsen skifter navn til Danish Shipping Education, og der vil som noget nyt være mere fokus på innovation, bæredygtighed og fremtidsperspektiver i alle fag. Her kan trainees specialisere sig og til sidst kalde sig enten befragter, operatør eller bunkerhandler alt efter deres traineeship.

 

Og i Danish Shipping Academy håber man, at de studerende kan få stort udbytte af de nye tiltag.

- Tingene går stærkt i skibsfarten i øjeblikket. Fremtidens shippingansatte skal have viden om alt fra bæredygtighed, alternative brændstoffer og multimodal transport, og derfor justerer vi også på vores uddannelse. Det er vigtigt for os at give vores trainees de bedste forudsætninger for at forstå den verden, de lige om lidt træder ind i, siger Anne Panknin Kristensen, uddannelseschef i Danske Rederier.

 

De nye justeringer betyder blandt andet, at de studerende kan se frem til nye fag som ”Energy and Fuel” om bunkring af brændstoffer og ”Logistics and Supply Chain Management" om forsyningskæderne mellem skibe og land.

Vil fremme netværket

Førhen skulle trainees gennemføre et halvt års ”case study”, hvor de løste en opgave på egen hånd. Men den tid er erstattet med mere fysisk undervisning for at styrke netværksmulighederne.

 

- Vi har prioriteret kontakten ansigt til ansigt, fordi de skal have mulighed for sparring og for at lære i interaktionen med hinanden i stedet for at sidde med en opgave selv, siger Anne Panknin Kristensen.

 

Man har også tilføjet faget ”Connecting Shipping Relations”, som giver et indblik i de særlige relationer inden for shipping, så de unge forstår, hvordan man agerer, når man handler, netværker, konkurrerer eller sparrer med hinanden.

 

Hos Danish Shipping Academy har man et ønske om at få uddannelsen godkendt på linje med andre internationale uddannelser på sigt. Et arbejde, man håber, er færdigt inden studiestart i september.

- Det er meget vigtigt for os at kunne hjælpe vores trainees godt videre. Hvis en af dem for eksempel er udstationeret i Singapore og vil udvikle sin karriere i et andet rederi, så skal de kunne sammenligne deres eksamensbevis fra os med andre uddannelser, siger Anne Panknin Kristensen.

 

Du kan læse mere om uddannelsen Danish Shipping Education her.

 

En mere detaljeret beskrivelse af uddannelsen Danish Shipping Education kan downloades her i PDF-format.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com