Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kaptajn bag Stena Line-roret i Tyskland

Søgeord:

11. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny ”fremadstormende” direktør fra containerbranchen.

 

Mikko Juelich er udnævnt som ny direktør for det svenske rederi Stena Lines aktiviteter i Tyskland, hvor han tiltrådte 1. november.

 

Mikko Juelich kommer til Stena Line med mange års erfaring i den maritime sektor. I de seneste fem år har han været administrerende direktør for Container CSG i Lübeck, Tyskland, og før sin tid i containerskibsfarten havde han forskellige stillinger hos færgeselskabet Finnlines.

 

- Kommerciel positionering og operationel dygtighed er centrale søjler i Stena Lines vækststrategi. Mikko Juelich kommer med et væld af erfaringer fra ro/pax og ro/ro færge-, container- og logistikmarkederne og har en stærk forståelse for vores kunders efterspørgsel. Baseret på sin internationale baggrund og fremadstormende tankegang vil Mikko Juelich sætte os i stand til at vokse og udvikle vores forretning yderligere sammen med vores kunder og partnere og stræbe mod vores vision om 'Connecting Europe for a sustainable future'. Vi er meget glade for at byde Mikko velkommen ombord, siger Markus Lindbom, kommerciel direktør i Stena Line.

Mikko Juelich selv udtaler:

 

- Stena Line er et af de store navne inden for global shipping, og jeg er beæret over at få chancen for at udvikle nøgleruterne mellem Tyskland og Sverige yderligere og også udbygge virksomhedens position på det centraleuropæiske marked. Fra vores kommercielle kontor i Hamborg vil vi koncentrere os om at stabilisere og øge den tyske forretning med hovedvægten på vores rute Kiel-Göteborg og Rostock-Trelleborg og styret af vores kunders behov. I en ånd af samarbejde og fokus på service vil vi sikre vores konkurrencefordel og yderligere udvide vores pionerrolle inden for bæredygtighed, siger Mikko Juelich.

 

Mikko Juelich afløser Ron Gerlach, der fortsætter karrieren hos Stena Line som teknisk direktør i Stena Teknik. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com