Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny kommerciel direktør til Aarhus Havn

Søgeord:

4. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

466 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Carsten Kruse tiltræder 1. oktober.

 

Danmarks største erhvervshavn har valgt Carsten Kruse som ny kommerciel direktør. Han er aktuelt ansat som trafikdirektør hos Samsø Rederi og har mere end 30 års erfaring fra den maritime branche – heraf 27 år i ledende stillinger.

 

Carsten Kruse fik for syv år siden til opgave at etablere Samsø Rederi, som i dag har cirka 85 medarbejdere og to faste forbindelser fra Samsø til hhv. Hov og Aarhus. Han har lang ledelsesmæssig erfaring og har desuden været meget driftsorienteret i sit nuværende job.

 

- Vi har valgt Carsten Kruse ud fra hans ledelsesmæssige kvalifikationer, men også hans lange erfaring inden for logistik, færgefart, salg og marketing, fortæller administrerende direktør i Aarhus Havn, Thomas Haber Borch.

Inden Carsten Kruse kom til Samsø Rederi, har han haft en lang karriere i Stena Line, hvor han bl.a. var adm. direktør i det danske selskab, og han har desuden været ansat hos Molslinjen som booking- og trafikchef og før det hos Scandlines.

 

Aarhus Havns nye kommercielle direktør glæder sig til både de ledelsesmæssige opgaver og til at arbejde med forretningsudvikling sammen med både medarbejdere og virksomhedens kunder.

 

- Aarhus Havn er i gang med en fantastisk spændende udvikling og en kommende udvidelse, der for alvor vil cementere havnen som hele Danmarks erhvervshavn. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og samtidig skal jeg i dialog med alle nuværende kunder og aktører for at se, om vi sammen kan gøre det endnu bedre, siger Carsten Kruse, der tiltræder hos Aarhus Havn 1. oktober 2021. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com