Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny koncernchef i PostNord

Søgeord:

13. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

641 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Annemarie Gardshol forfremmes fra konstitueret koncernchef.

 

Annemarie Gardshol er ny koncernchef i PostNord AB, mens Peter Kjær Jensen tiltræder som viceadministrerende direktør. Begge med virkning fra 1. november.

 

PostNord gennemgår lige nu en stor transformation af kernevirksomheden breve og pakker for at sikre en fremtidig førende position i en verden med ændrede kommunikations- og forbrugsmønstre, siger Christian Jansson, bestyrelsesformand i PostNord AB:

 

- På denne måde får vi en ledelse med stor viden om virksomheden og kompetencer til fortsat at drive transformationen i højt tempo. Annemarie Gardshol og Peter Kjær Jensen er begge godt hjemme i PostNords udfordringer og har været aktive i omstillingsarbejdet i de seneste år, siger Christian Jansson.

 

Ændringerne er et led i den omorganisering, der blev indledt i april 2019. Annemarie Gardshol har siden da været konstitueret koncernchef. Hun begyndte i PostNord i 2012 og har haft en række lederstillinger i virksomheden blandt andet som administrerende direktør i PostNord Strålfors Group og Chief Strategy Officer. Hun har siden 1. februar 2018 været chef for PostNord Sverige.

Peter Kjær Jensen har været en del af koncernen siden juni 2014 og har siden juni 2016 været chef for den danske virksomhed. Han har desuden forestået den store transformation af brevvirksomheden i PostNord Danmark. Inden da var han chef for forretningsområdet eCommerce & Logistics. Han har også mange års international erfaring med logistik fra virksomheder som Mærsk og Damco.

 

Annemarie Gardshol og Peter Kjær Jensen vil også fremover have det endelige ansvar for hhv. PostNord Sverige og PostNord Danmark.

 

- PostNord har brug for på en fleksibel og effektiv måde at fortsætte omstillingen for at tilpasse virksomheden til det voksende pakkemarked og de faldende brevmængder og samtidig sikre høj kvalitet og god service, siger Christian Jansson. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk